Saturday, February 14, 2009

TidakkK!

Nope, aku tak ada blog baru. Dah berbulan, I think about 2 months kot aku tak hapdet blog. Bukan tak ada apa happenings in my life. Banyak je . Dapat anak, jaga anak, dapat roommate baru, beli kasut lari baru, pegi lari-lari balik, rambut dah panjang, memacam lagi la.
Cuma takda semangat nak menulis. Boleh? Keje aku hari-hari menulis. Sampai kat blog aku sendiri, dah tak tau apa anak tulis. Gila agaknya.

On another note. Aku letih. Partner aku yang tak semenggah tu banyak pulak meeting dia kat KL tuh. So, it meant i had to work alone for most of the time. This week je, aku dah keje 7 days straight. Kalah bangla/burmese kat Ol& T*wn beb. Haih. Penat. Letih beb, letih. Jadi aku pun ngabihkan la masa rehat lepas keje dengan main PS2, main bowling, layan astro, pegi jamming (bos baru layan lagu 60an la....gian nak rock nih! Warpigs!@!!)Adala haritu tengok wayang sekali, citer apa ntah. Nak tengok latest movie, tak sampai hati plak kat Anne. Then sampai off day, baru la balik KL. Travel. Lepak-lepak. Travel. Kembali ke Melakeee la cilakee.
Dah la, merapu je nih. Tido tido.

5 comments:

Fadzli said...

Generals gathered in their messes
Just like witches at black masses
Evil minds that plot destruction
Sorcerers of deaths construction
In the fields the bodies burning
As the war machine keeps turning
Death and hatred to mankind
Poisoning their brainwashed minds, oh lord yeah!

Politicians hide themselves away
They only started the war
Why should they go out to fight?
They leave that role to the poor

Time will tell on their power minds
Making war just for fun
Treating people just like pawns in chess
Wait till their judgement day comes, yeah!

Now in darkness, world stops turning
As the war machine keeps burning
No more war pigs of the power
Hand of God has sturck the hour
Day of judgement, God is calling
On their knees, the war pigs crawling
Begging mercy for their sins
Satan, laughing, spreads his wings
All right now!

tank said...

tiu tiu tiuuu...!

Bidadari said...

cheh~! guitar hero juga....maybe one of these days korang dua boleh buat vidclip the game and then upload kat youtube. search 'guitar hero' nampak u guys melompat-lompat main guitar in your boxers!

tank said...

Sayang, GH is not just for the game. It connects us with the music that we love so very much! Lagi pun mana nak tengok bebudak zaman skarang ni jamming lagu Cream-Sunshine Of Ur Love or GnR-Paradise City...xcept by playing GH.

aidilz said...

Update la skali skala abang journalist. Hehe.